Welkom

Leuk dat u mijn mijn website bezoekt!

Hier kunt u lezen wie ik ben en wat ik doe.

Het is mijn dagelijks werk om mensen te leren wie de Here Jezus Christus is. Ik zie het als mijn roeping om de boodschap van het evangelie uit te dragen: dat een mens, zodra deze Jezus erkent als Heer en Verlosser, een nieuwe schepping is geworden en een geweldige rijkdom heeft ontvangen: een echte, levende relatie met God de Vader. 

Sinds 2004 doe ik dit werk fulltime d.m.v. het geven van Bijbelonderwijs op diverse plaatsen in het land. Het is mijn doel om het hele Woord van God te verkondigen, van Genesis tot en met Openbaring. Ik geloof dat de Bijbel Gods Woord is. Het bevat Leven voor wie wil omdat het ons naar het leven leidt: Jezus. Alleen door het kennen en dienen van God komt een mens tot zijn doel. Daarom bestudeer ik de Bijbel intensief. Het is mijn doel om de gezonde leer te brengen zodat mensen opgroeien tot gelovigen met een 'gezond' geestelijk leven. Dat is hard nodig in onze tijd met zijn vele misleidende leringen en dwaalgeesten. Andere websites die u daar bij kunnen helpen en die ik van harte aanbeveel zijn:

www.kingcomments.com

www.oudesporen.nl

www.stempublishing.com

In de link bovenaan deze pagina kunt u mijn nieuwsbrieven lezen om een beeld te krijgen van mijn werk in de praktijk. Ik ben in mijn werk voor het grootste deel afhankelijk van giften. U kunt verder op deze site ook mijn visie lezen op verschillende Bijbelse onderwerpen en een paar van mijn preken beluisteren. Als u op zoek bent naar God en het leven met Hem, luister dan naar de korte overdenkingen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mail me gerust via het contactformulier.

Groet,  

Dirk-Jan Jansen

Predik het Woord, wees paraat, gelegen en ongelegen, weerleg, bestraf, vermaan in alle lankmoedigheid en lering. 2 Timotheüs 4:2