Bijbelcursus : Romeinenbrief

Bijbelavonden over de brief aan de Romeinen

 

Voor ieder die diepgravende studie in Gods Woord verlangt. Vanaf 10 september 2019 worden er om de twee weken Bijbelavonden georganiseerd in ‘Ons Huis’ aan de Zeeweg 100 in Ermelo. Tijdens deze avonden zal de brief van Paulus aan de Romeinen vers voor vers worden behandeld door Dirk-Jan Jansen. De brief aan de Romeinen is van onschatbare waarde als fundament van ieder die de Heer Jezus wil dienen.

Wat is het evangelie aan gelovigen? Wat betekent het dat een mens gerechtvaardigd wordt uit geloof? Wat zijn de verschillend tussen Adam en Christus? Wat houdt het oordeel over de oude mens in? Wat betekent de doop? Waarom is de christen niet meer onder de wet? Wat betekent de leiding van de Heilige Geest? Wat is Gods plan met Israël? Hoe kun je rechtvaardig leven? Wat betekent het om samen gemeente te zijn? Al deze en nog veel meer vragen zullen behandeld worden tijdens deze avonden. Uitgebreide toelichting op ieder vers ontvangt iedere deelnemer als richtlijn voor de avonden en voor zelfstudie.

De avonden zijn iedere tweede en vierde dinsdag van de maand en beginnen om 19:30 tot 21:30. De kosten zijn 150 euro voor één seizoen dat loopt tot halverwege juni. Voor meer info stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. .